Sunn Jenteidrett Camp Lillehammer

Praktisk arrangementinformasjon

Kontaktperson for arrangementet

Anita Rapp-Ødegaard
90670761
 

Sted:  Birkebeineren Hotel & Apartments, Lillehammer

 
Startdato: 29.04.2016 kl 18:00
Sluttdato: 01.05.2016 kl 16:00
Påmeldingsfrist: 16.03.2016 kl 23:59

Campen er fulltegnet og det er nå så mange navn på ventelisten at vi ikke tar imot flere.

Merk at foreldre- og trenerseminaret har en egen påmelding her. Her tar vi fortsatt imot påmeldinger.

Sunn Jenteidrett Camp arrangeres i år helgen 29.april til 1.mai på Lillehammer med Birkebeineren Hotel & Apartments som base.

For hvem: Aktive jenter født i 2000 og 2001 som driver med enten orientering, friidrett, langrenn eller skiskyting. Det er kun 50 plasser med «førstemann til mølla»-prinsipp. Ved fulltegnet camp oppretter vi venteliste.

Påmelding og pris:
Deltakeravgift kr 1500,- pluss påmeldingsgebyr på kr 30,-. Deltakeravgiften dekker overnatting, mat, treningsøkter, faglig og sosialt program. Deltaker besørger selv reise til og fra. Vi subsidierer reisekostnader for de utøverne som har utgifter på over 1000 kr (mot bilag for billigste reisemåte).

Påmeldingen er i utgangspunktet bindende og man betaler (med kredittkort) ved påmelding. Dersom man allikevel ikke kan delta, er det mulig å melde seg av innen 1.april og få refundert deltakeravgiften. Etter denne datoen er det ingen refusjon av deltakeravgift.

Dersom det skulle være ledige plasser etter 16.mars, åpner vi også opp for utøvere fra andre idretter.

Programmet

Sunn Jenteidrett camp har et variert program, med fokus på å inspirere og motivere unge idrettsjenter til å drive en sunn idrett med fokus på mestring og trivsel. I år får vi blant annet besøk av ambassadør og skiskytter Tiril Eckhoff, som vil dele sine erfaringer og tips om både kosthold og trening. Andre temaer vi skal snakke om er viktigheten av å aktivt jobbe med å styrke selvfølelsen, og hvordan takle motgang og skader. I tillegg til tradisjonelle treningsøkter som intervall og basistrening, skal vi få utfordre oss og ha det gøy i klatrehallen.  Vi skal også lage mat og ha det trivelig i lag med ulike sosiale aktiviteter gjennom hele helgen.

NYHET! Eget seminar for trenere og foreldre

Nytt av året er at vi i forbindelse med campen arrangerer et eget dagsseminar for trenere og foreldre på søndag 1.mai. Egen påmelding til dette finner du her.
Vi oppfordrer sterkt til at utøverne som melder seg på campen, også stiller med enten en trener eller forelder denne dagen. Andre trenere og foreldre som ikke har utøver med på camp, kan også melde seg på dette seminaret. Temaer som vil bli tatt opp, er blant annet trening av unge utøvere med hensyn til vekst og utvikling og hvordan du som trener/forelder kan bidra til å gi de unge gode kostvaner, en god selvfølelse, mestring og glede gjennom idretten. Dette er i tråd med det vi er opptatt av å formidle til unge idrettsutøvere.