Trener-/foreldreseminar 1.mai

Praktisk arrangementinformasjon

Kontaktperson for arrangementet

Anita Rapp-Ødegaard
90670761
 

Sted:  Birkebeineren Hotel & Apartments, Lillehammer

 
Startdato: 01.05.2016 kl 10:00
Sluttdato: 01.05.2016 kl 16:00

Sunn Jenteidrett Camp arrangeres i år helgen 29.april til 1.mai på Lillehammer med Birkebeineren Hotel & Apartments som base. I forbindelse med dette, arrangerer vi et eget dagsseminar for trenere og foreldre søndag 1.mai.

For hvem: Trenere og/eller foreldre til jentene som deltar på campen og andre trenere og foreldre som er interesserte i tematikken.

Påmelding og pris:

Deltakeravgift kr 500,- pluss påmeldingsgebyr kr 30,-. Deltakeravgiften dekker lunsj og faglig innhold.
Påmeldingen er i utgangspunktet bindende og man betaler (med kredittkort) ved påmelding. Dersom man allikevel ikke kan delta, er det mulig å melde seg av innen 1.april og få refundert deltakeravgiften.

Overnatting
Birkebeineren Hotel & Apartments har tilgjengelige rom til gunstige priser. Booking gjøres av den enkelte.

Programmet

Temaer som vil bli tatt opp, er blant annet trening av unge utøvere med hensyn til vekst og utvikling og hvordan du som trener/forelder kan bidra til å gi de unge gode kostvaner, en god selvfølelse, mestring og glede gjennom idretten. Dette er i tråd med det vi er opptatt av å formidle til unge idrettsutøvere.
Fullstendig program finner du her.

Vi oppfordrer sterkt til at utøverne som melder seg på campen, også stiller med enten en trener eller forelder denne dagen. Andre trenere og foreldre som ikke har utøver med på camp, kan også melde seg på seminaret.

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.