Et best mulig løpsarrangement

Praktisk arrangementinformasjon

Kontaktperson for arrangementet

Fredrik Samuelsen
91711069
 

Sted:  Hotell Comfort Runaway (Gardermoen)

Startdato: 04.03.2017 kl 10:00
Sluttdato: 04.03.2017 kl 17:00



VELKOMMEN TIL EN DAG FYLT MED INSPIRASJON, ERFARINGSUTVEKSLING OG FAGLIG PÅFYLL.

Norges Friidrettsforbund inviterer til arrangørseminaret "Et best mulig løpsarrangement", lørdag 4 mars på Hotell Runaway (Gardermoen/Oslo).
Løpsarrangement har blitt en av de viktigste inntektskildene til friidrettsklubbene i Norge. I en tid med stadig økende konkurranse fra kommersielle aktører er det viktigere enn noen gang å lage gode arrangement. Samtidig må vi jobbe mot kommuner og myndigheter for best mulig rammebetingelser til idrettens arrangører.

Tema| 
(1) Hvordan jobbe best mulig med et arrangement?, (2) hva er løperne opptatt av?, (3) samspill med kommune og offentlige etater, (4) hvordan skaffe deltagere i dagens marked? Dette er noen av problemstillingene vi håper du og ditt arrangement kan bli inspirert til å løse enda bedre etter å ha deltatt på arrangørseminaret.

Samtidig gir seminaret rom for kunnskap og erfaringsutveksling.
Det vil bli servert lunsj, kaffe/te samt pause-buffet.

Foredragsholdere|
- Knut-Eirik Dybdal, daglig leder i Arctic Race
- Bo Edsberger, förbundschef & varvgenereal i Gøteborgsvarvet
(Flere foredragsholdere vil bli presentert frem mot arrangementet).

Deltakere| 
Arrangementet er for deg som er ansvarlig for å arrangere løpsarrangement (prosjektledere, daglig ledere, styreledere osv.).

Pris|
Alle løp som er registrert på Norges offisielle løpskalender (mosjon.friidrett.no) får to gratis plass på arrangørseminaret*. Påmeldingsfrist: 05.02.2017.

Annet|
- Gjennom NFIF-sponsor Nordic Choice kan vi skaffe tilbud på overnatting, se svarskjema under.
- Dersom dette er av interesse kan vi fortsette diskusjon under mindre formelle omstendigheter, en middag på egen regning (fastpris), etter seminaret lørdag. Dette kommer vi tilbake til dersom det er interesse.
- Man er selv ansvarlig for å betale og fikse transport til og fra seminaret: Bruk SAS sportspris (med rabatter) eller trenger du leiebil har vi en avtale med Hertz. Sjekk: https://www.friidrett.no/om-nfif/friidrettspris/  - NB: det går shuttlebuss fra flyplassen til hotellet. (Offentlig lister for påmelding - deltagelse er synlig og kan benyttes av NFIF i markedsføring av seminaret)

VEL MØTT!

*løp med mer enn 500 startende kan melde på 3. stk. personer gratis ved påmelding før 02.02.2017

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.