Bjørnsmartnansløpet 2017

Praktisk arrangementinformasjon

Kontaktperson for arrangementet

Jan Magne Berglund
99714716
 

Sted:  Dønnahallen

Startdato: 01.07.2017 kl 12:00
Påmeldingsfrist: 26.06.2017 kl 09:00

Landeveisløp og stafett starter ved skolen på Solfjellsjøen (Dønnahallen), og målområdet er på Bjørn (parkeringsplassen). Løypa er 10 km lang. Hele løpstraseen har godt asfaltdekke. De første 6 km går i flatt terreng langs Olfotvatnet og Hilsetvatnet. ”Dønnamannen” holder et våkent blikk med alle løperne helt til den 1,5 km forholdsvis kraftige stigningen opp Bjørnsfjellet. Vel oppe på fjellet har løperne ca. 500 meter flatt terreng før de begynner på det ca. 2 km lange utforløpet til målstreken på Bjørn. Stafetten har 4 etapper: Første etappe er 3km flatt terreng, Andre etappe er ca 2km flatt terreng, Tredje etappe er 2 km med stigningen opp på Bjørnsfjellet. Fjerde etappe (3km) er fra sletta oppå Bjørnsfjellet og ned bakkene til Bjørn. Siste km er flatt terreng. 

NÅR DU MELDER DEG PÅ:

Dersom du bare skal melde på deg selv, klikker du "Bekreft" etter at du lagt inn personalia.

Dersom du skal melde på flere personer, klikker du "Legg til deltager" etter at du har fylt inn personalia på hver person. Til sist klikker du "Bekreft."

Dersom du melder på et stafettlag, må alle deltakere meldes på med samme lagsnavn. Registrator må legge til alle 4 deltakere, som vist i linja ovenfor.  Vent med å klikke "Bekreft" til du har lagt til alle lagsmedlemmer. Etter at du har klikket "Bekreft" vil du bli sendt videre til betalingssiden.