Sunn Idrett jentecamp, Tromsø

Praktisk arrangementinformasjon

Kontaktperson for arrangementet

Anita Rapp-Ødegaard
90670761
 

Sted:  St. Elisabeth Hotell og Helsehus

 
Startdato: 20.04.2018 kl 18:00
Sluttdato: 22.04.2018 kl 14:30

Sunn Idrett jentecamp arrangeres i 2018 20.-22.april i Tromsø.

For hvem: Aktive jenter født i 2002 og 2003 som driver med idrett. Det er kun 50 plasser med «førstemann til mølla»-prinsipp. Ved fulltegnet camp oppretter vi så snart vi kan mulighet til å registrere seg på venteliste. Av erfaring blir det gjerne noen få forfall. NB! Merk at tidligere deltakere ikke har anledning til å melde seg på (vi kan gjøre unntak dersom ikke fulltegnet).

Påmelding og pris:

Deltakeravgift kr 1600,- pluss påmeldingsgebyr på kr 50,-. Deltakeravgiften dekker overnatting, mat, treningsøkter, faglig og sosialt program. Deltaker besørger selv reise til og fra. Vi subsidierer reisekostnader for de utøverne som har utgifter på over 1000 kr (mot bilag for billigste reisemåte).

Påmeldingen er i utgangspunktet bindende og man betaler (med kredittkort) ved påmelding. Dersom man allikevel ikke kan delta, er det mulig å melde seg av innen 1. april og få refundert deltakeravgiften. Etter denne datoen er det ingen refusjon av deltakeravgift.

Påmeldingsfrist er 3. april!

Programmet

Sunn Idrett jentecamp har et variert program, med fokus på å inspirere og motivere unge idrettsjenter til å drive en sunn idrett med fokus på mestring og trivsel. Også i år får vi besøk av Sunn Idrett ambassadører, som vil dele sine erfaringer og tips om både kosthold og trening. Andre temaer vi skal snakke om er viktigheten av å aktivt jobbe med å styrke selvfølelsen, og hvordan takle motgang og skader. I tillegg til tradisjonelle treningsøkter som intervall og basistrening, skal jentene få utfordre seg og ha det gøy med en ny aktivitet. Vi skal også lage mat og ha det trivelig i lag med ulike sosiale aktiviteter gjennom hele helgen. Tidsrammen er fredag kl. 18:00 - søndag kl. 14:30.

Eget foreldreseminar torsdag kveld
Sammen med OLT Midt-Norge arrangerer Sunn Idrett et eget foreldreseminar på Alfheim torsdag kveld den 19. april. Program og påmeldingsinfo kommer snart på sunnidrett.no. Tidsrammen er kl. 18:00-21:30, prisen er 200 kroner. Seminaret er åpent for alle.

Temaet er trening for unge utøvere med hensyn til vekst og utvikling, og hvordan du som forelder (og evt. trener) kan bidra til å gi de unge gode kostvaner, en god selvfølelse, mestring og glede gjennom idretten. Dette er i tråd med det vi er opptatt av å formidle til unge idrettsutøvere.

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.