Sunn Idrett fagdag 2018

Praktisk arrangementinformasjon

Kontaktperson for arrangementet

Anita Rapp-Ødegaard
90670761
 

Sted:  Meet Ullevaal, Panorama

 
Startdato: 24.05.2018 kl 09:00
Sluttdato: 24.05.2018 kl 16:00

Sunn Idrett inviterer til fagdag torsdag 24. mai. Minglefrokost og registrering fra kl 08:00-09:00, avslutning kl 15.30. 

Program: Vi har et spennende program med dyktige foredragsholdere og høyaktuelle temaer, knyttet til årets hovedtema som er  "Hverdagsmestring i et prestasjonsmiljø. Betydningen av motivasjon, fellesskap og balanse".

Innleggene vil gi kunnskap om hvordan motivasjon, fellesskap og balanse har betydning for hvordan unge idrettsutøvere opplever – og kan forebygge – prestasjonsstress, og hvordan alle som jobber med unge utøvere kan være til støtte. Slik kunnskap mener Sunn Idrett kan bidra til å holde utøvere friske, som er vår visjon.

Blant bidragsyterne har vi gleden av å bekrefte Marit Bjørgen,langrennsløper og tidenes mestvinnende vinterolympier; Finn Skårderud, anerkjent psykiater og professor; Torstein Andersen Aase, tidligere toppfotballspiller og forkjemper for arbeid med psykisk helse i idretten; Kristian Holm, seksjonsoverlege ved barne- og ungdomsklinikken på Lillehammer sykehus og ass. sjefslege under Ungdoms-OL; og Petter Sørensen, lege ved Olympiatoppen Innlandet.

Hoveddelen av fagdagen vil bestå av felles seanser, men det vil også være én del med diskusjon.

Klikk her for fullstendig program.

For hvem: Fagdagen er rettet mot fagpersoner, trenere, ledere og helsepersonell tilknyttet klubber, særforbund, ski- og toppidrettsgymnas, NIF, Olympiatoppen og idretten for øvrig. Studenter og foreldre er også velkommen til å melde seg på.

Pris: Deltakeravgiften er kr. 480,- og inkluderer frokost og lunsj. Betalingsgebyr på kr. 15,- kommer i tillegg. Ved fakturabetaling tilkommer et fakturagebyr på kr 40,-


Slik melder du deg på:
1. Velg klasse/kategori. Alle ordinære deltakere tilhører kategorien "Deltaker kr 495,-"
2. Fyll ut opplysningene og bekreft e-postadressen din
3. Angi arbeidssted/hvilken organisasjon du er tilknyttet
4. Angi hvilken rolle du har og hvilken idrett du primært er tilknyttet
5. Bekreft og betal. NB! dersom du velger fakturabetaling, sendes faktura til e-postadressen du oppgav i skjemaet. Registrerer du flere enn en deltaker på samme faktura, sendes faktura til den første deltakeren.

Bekreftelse sendes til e-postadressen du oppgir og er også kvittering. Påmeldingen er bindende og deltakeravgiften refunderes ikke med mindre avmelding skjer senest 10.mai.

Påmeldingsfrist: 16. mai

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.