KRSUltra

Praktisk arrangementinformasjon

Kontaktperson for arrangementet

Thomas Øderud
95836581
 

Sted:  Kristiansand

Startdato: 09.04.2016 kl 08:00
Påmeldingsfrist: 08.04.2016 kl 16:00

Kristiansand Løpeklubb arrangerer 9. april 2016 KRSUltra 60, AQ Bymarka og AQ Tangen Mini.

KRSUltra er et 60km langt terrengløp med start og mål ved Aquarama. Løypen tar deltagerne opp langs elvebredden og nordover i bymarka før Otra krysses og en runde tas innom kjente og kjære topper i Skråstadheia. Løypen avsluttes med å besøke Fiskevann ved Strai før bymarka forseres ned til byen og mål ved bystranda.

AQ Bymarka er ett 20 kilometers langt terrengløp som også starter ved Aquarama og tar rundturen «Bymarka Rundt» store deler av den blåmerkede trasseen. Vi avviker fram til sykehuset i en mot-klokka runde og tar av fra Ravneheia og ned til Ravnedalen, rundt Bånetjønn og besøker utsiktspunktene i Baneheia på vei ned tilbake til mål ved Aquarama.

AQ Tangen Mini er ett barneløp med start utenfor Aquarama. Løypen går ut for å se den fine utsikten på tangen, snur og går tilbake til mål på gresset utenfor Aquarama. Påmelding til denne løpet gjøres ved start løpsdagen.


NB! Påmeldingsfristen gikk ut 1.april 23:00. Vi har åpnet for at etteranmeldinger kan gjøres her på nett. Det er ikke deltagerpremie medfølgende i startkontigenten, men resten av utdelingspremier fra våre sponsorer mottas ved start.

For deltagere på 60km vennligst gå inn på denne linken for å finne størrelse på skjorte.

Løpets hjemmesideInformation in english

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.