IUA-virtuellen

Praktisk arrangementinformasjon

Kontaktperson for arrangementet

Åsmund Kleivenes
92299228
 

Sted:  Norge

Startdato: 01.11.2020 kl 00:01
Sluttdato: 30.04.2021 kl 23:59
Påmeldingsfrist: 30.04.2021 kl 00:01


Fana IL friidrett og Idrett uten alkohol inviterer til virtuell løpskarusell med månedlige tidsrammer!

Løpene arrangeres i appen JustMove (Android-lenke her og Iphone her), og kl. 06:00 den 1. i hver måned (november–april) legger vi ut distansene 5 og 10 km, pluss halvmaraton i desember og april. Konkurransevinduet lukkes kl. 23:00 siste dagen i måneden.

Hele karusellen er priset til det symbolske beløpet 50 kroner, og du velger distanse i selve appen.

Om du ikke tilhører noen friidrettsklubb, kan du melde deg på via denne lenka i stedet. Der finner du også komplett deltakerliste og resultatlister.

Det geniale med appen JustMove, er at den sekunderer deg opp mot alle som har løpt løpet før deg (ev. samtidig med deg), slik at du får beskjed på øret om hvordan du ligger an. Og om hvor langt det er igjen til mål.

Løpet ditt må være fullført i appen for å være med i konkurransen, men om den skulle kræsje underveis godtar vi bilde av pulsklokka eller skjermdump fra Strava e.l. Det må imidlertid komme fram av JustMove-arrangementet at du har startet løpet i appen.

Og ikke minst: Start og mål må være på samme sted! Det nytter altså ikke å bare finne seg en 5 km lang unnabakke.

Hver måned premierer vi de tre beste i hver klasse på hver distanse, og i tillegg trekker vi ut en vinner blant alle som har deltatt i løpet av måneden og som ikke nådde opp til pallplass.

Premiene annonseres fortløpende og varierer fra måned til måned. I november får klassevinnerne og uttrekksvinneren hvert sitt halvtårsabonnement på bladet Runner's World. De fem utgavene du da får i postkassa di har en løssalgsverdi på 495 kroner, og er fullstappede av inspirerende og nyttig lesning for løpere.

Sølv- og bronsevinnerne får en liten goodiebag i posten med ting de aller fleste løpere vil sette pris på.

Hovedpremiene annonseres fortløpende på idrettutenalkohol.no og varierer fra måned til måned, men vi kan love at de blir løperelaterte! Alle som fullfører hele karusellen får selvsagt medalje.

Sammenlagtvinnerne premieres også, noe som forutsetter at man har deltatt på samtlige løp i en og samme distanse.

Alle som har fullført minst fem karusellmåneder, blir også med i trekningen av et par Jabra Elite Active 75t trådløse ørepropper, og hvert løp gir et lodd i trekningen. Med seks måneder har man altså mulighet til å skaffe seg 14 lodd.

Løpene for november finner du i disse to lenkene, og de må åpnes i mobilen din – ikke på PC eller Mac: IUA-virtuellen 5K og IUA-virtuellen 10K

VIKTIG! Sørg for at du i telefonens innstillinger har tillatt alt av bakgrunnsaktivitet, -oppdatering og varslinger for appen JustMove, og at mobilen ikke er i batterisparemodus. Pass også på at du ikke åpner andre apper etter at du har startet løpet, så sett i gang løpemusikken din før du åpner JustMove.


Månedens premiesponsor:Mobilinnstillinger

IphoneAndroid
Hovedpremie
  • Innstillinger > Generelt > Bakgrunnsoppdatering > JustMove > På
  • Innstillinger > JustMove > Sted > Alltid (ev. Ved bruk)
  • Innstillinger > JustMove > Bakgrunnsoppdatering > På

  • Innstillinger > Apper > JustMove > Posisjon > Tillat alltid (klikk her om det ser annerledes ut på din telefon)
  • Innstillinger > Apper > JustMove > Batteri > Tillat bakgrunnsaktivitet > På
  • Deaktiver alle batterisparefunksjoner. Dette gjelder både energisparingsinnstillinger, batterihåndtering og eventuell tredjepartsapper med lignende funksjonalitet.


Alle som fullfører minst ett løp i minst fem måneder, blir med i trekningen av Jabras fantastiske trådløse hodetelefoner!VELKOMMEN TIL IUA-VIRTUELLEN, OG LYKKE TIL!E-post *
Fornavn *
Etternavn *
Mobiltelefon
Kjønn *
Fødselsdato   *
Distanse/øvelse og klasse *
Fylke *
Klubb *
 *