Avlyst pga COVID Nyttårsløpet Trondheim 2021

Praktisk arrangementinformasjon

Kontaktperson for arrangementet

Helge Rustad
92442103
 

Sted:  Trondheim Stadion
Da er det endelig avklart at det ikke blir noe nyttårsløp i år. Koronarestriksjonene har dessverre gjort det umulig. De som har rukket å melde seg på vil bli kontaktet om tilbakebetaling. Vewlkommen tilbake neste år.

Nyttårsløpet i Trondheim har vært arrangert 52 ganger tidligere. Den 31.12.21 - altså på selveste nyttårsaften - går den 53. versjonen av løpet av stabelen. Trimklassen starter mellom 12:00 og 12:30, konkuranseløperne fra 12:00.

Nyttårsløpet er et gateløp på 10 km med trim- og konkurranseklasse. I år blir det også en 5 km trimklasse.

I konkurranseklassen er det puljestart hvor de raskeste starter sist. Derved vil alle starte sammen med deltakere med omtrent samme løpsstyrke og alle har noen foran å strekke seg etter. Av praktiske grunner kan vi ikke legge opp til at alle kommer samtidig i mål så den "omvendte jaktstart" blir derfor ikke fullstendig gjennomført.

Som før oppgir deltakerne oppgi en forventet løpstid ved påmelding. Denne brukes til å organisere starten. Startnummer hentes på arena før start.

Deltakelse i løpet skjer på eget ansvar. Vanlige trafikkregler gjelder. Huske refleks!

Alle som deltar vil motta deltakermedalje. Premier for beste løpstid damer og herrer. Minnepremier etter henholdsvis 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 og 40 ganger fullført.

Vandrepokalen som normalt tilfaller vinner i jaktstarten går i år til den som kommer nærmest sin oppgitte løpstid korrigert for vær og føre (se nærmere beskrivelse på løpets hjemmeside). Flere premier etter forskjellige regler.

Ytterligere informasjon finnes på https://freidig.idrett.no/nyttarslopet. Startliste legges ut der etter at påmeldingen er avsluttet (ettermiddagen før løpet).

Informasjon om påmelding

Påmeldingen er ikke gyldig før den er betalt på nett med kort eller VIPPS. Sjekk at du dukker opp på listen over påmeldte til høyre etter noen minutter.

Lisens:  Deltakere som ikke har kjøpt helårslisens velger engangslisens som blir lagt inn i prisen automatisk (30 kroner)

Distanse/øvelse og klasse: Du må velge "Kjønn" og "Fødselsdato" før du kan velge klasse.

Klubbtilhørighet.

Dersom du ikke tilhører et registrert idrettslag men ønsker å oppgi en annen tilhørighet, for eksempel "Barkebillene"
Dersom du ikke har noen tilhørighet
  • Som "Fylke" velg "Ingen klubbtilhørighet". 
  • Som "Klubb" velg "Annet". 
  • Som "Klubbnavn" skriv "Barkebillene".
  • Som "Fylke" velg "Ingen klubbtilhørighet". 
  • Som "Klubb" velg "No team".
Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.